حماسه ۹ دی، نقطه‌ عطفی در تاریخ انقلاب-راهبرد معاصر
قاضی‌زاده:با سربازی اجباری مخالفم/نیازمند کماندو هستیم پورمحمدی در نشست خبری: حتما در دولتم از امثال آقای پزشکیان استفاده می‌کنم قالیباف: سیاستمداران نباید در کار تخصصی هنرمندان دخالت کنند اسلامی: بیش از ۶۵ محصول رادیودارویی در سطح کشور تولید می‌کنیم پهپادهای ایرانی؛ برگ برنده ایران در جنگ‌های آینده قالیباف: مشکلات معیشتی با ظرفیت‌های موجود حل شدنی است گروسی شفاف‌تر صحبت کند قالیباف با آیت‌الله جوادی آملی دیدار کرد این مشمولان سربازی معاف می شوند بهادری‌جهرمی: دولتمردانی که از نامزدها حمایت می‌کنند، مرخصی گرفته‌اند قالیباف: مردم ما شایسته استفاده از خودروی مناسب هستند اعلام وصول طرح الزام دولت به تروریستی اعلام کردن ارتش کانادا جزئیات برنامه‌های هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی محمد مخبر: شهید رئیسی به صورت میدانی رشد و رونق تولید را دنبال می‌کرد تاکید سرلشکرباقری بر افزایش حضور بانوان در سطوح دفاع و امنیت
«راهبرد معاصر» گزارش می‌دهد؛

حماسه ۹ دی، نقطه‌ عطفی در تاریخ انقلاب

حضور مردم در نهم دی ماه 1388 در اعتراض به آشوب‌ها حماسه ساز شد و می‌توان گفت، راهپیمایی 9 دی نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و برگ زرینی در افتخارات مردم مسلمان ایران به‌شمار می‌آید.
ملیحه زرین پور؛ روزنامه نگار
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۰۹ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 30
کد خبر: ۱۶۵۹۵۹

حماسه ۹ دی، نقطه‌ عطفی در تاریخ انقلاب

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ بیش از 40 سال از عمر انقلاب اسلامی و تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران می گذرد و در تک تک لحظات این تاریخ پربرکت، دشمن دشمنی کرده و با وجود شکست‌های متعدد، بر دشمنی اش افزوده است و هر بار مسیرش را تغییر داده، بلکه کارساز بیفتد؛ دشمنی که به هر بهانه ای چنگ می اندازد تا دشمنی خود را ثابت و آرامش و آسایش را بر مردم انقلابی ایران  برهم بزند. دشمن در این مسیر از تحریم های ظالمانه تا دسیسه های ناجوانمردانه و ترور شخصیت های مختلف علمی، نظامی و سیاسی کشور دریغ نکرده است.

 

فتنه ۸۸ و سوءاستفاده دشمن

دشمن در سال ۸۸ از اعتراض برخی مردم و جناحی خاص به نتیجه انتخابات در کشور سوءاستفاده و آن را به آشوب، اغتشاش خیابانی و آسیب به اموال عمومی مبدل کرد. در آن سال انتخابات ریاست جمهوری با حضور پرشور مردم پای صندوق های رأی برگزار شد، اما هنوز نتیجه نهایی اعلام نشده بود، نامزدهایی که می دانستند حمایت مردمی ندارند و قطعاً جامانده اند، دست به اعتراض زدند؛ اعتراضاتی که فرصت را برای دشمن مغتنم شمرد تا برای آینده ایران برنامه ریزی کند.

 

با بالا گرفتن اعتراض دو نامزد خاص به نتیجه انتخابات خرداد ماه، آشوب‌های خیابانی در تهران و دیگر نقاط کشور شکل گرفت و با وجود حضور بی نظیر مردم در پای صندوق‌های رأی، اعتراضات گسترده که به فتنه و آشوب خیابانی منجر شده بود، فرصت را از کشور گرفت که بتواند در مجامع بین المللی از آن  بهره ببرد.

با بالا گرفتن اعتراض دو نامزد خاص به نتیجه انتخابات خرداد ماه، آشوب‌های خیابانی در تهران و دیگر نقاط کشور شکل گرفت

 

با دسیسه های دشمن در میدان اعتراضات به‌تدریج رنگ و بوی اعتراض به توهین به مقدسات و اهانت به خط قرمز های مردم انقلابی تغییر یافت؛ اعتراضاتی که چند ماه طول کشید و در بسیاری از موارد به خشونت و خرابکاری منجر شد و نشان داد سکوت جایز نیست و نباید کوتاه آمد.

 

حضور متفاوت این طیف در راهپیمایی ۱۳ آبان که مصادف با سر دادن شعار‌های انحرافی و توهین به مقدسات انقلابی  بود، برخورد با این رویه را الزامی  کرد؛ اما فتنه گران کوتاه نیامدند و در عاشورای حسینی همان سال در ۱۶ آذر به مقدسات دینی اهانت و صبر ملت را لبریز کردند.

 

لبریز شدن صبر مردم سبب خیزش عمومی و مردمی در برابر فتنه گرانی شد که نه تنها مقصودشان اعتراض به انتخابات نبود، بلکه اهداف شومی همچون آسیب به اصل نظام و استقلال و یکپارچگی آن را در سر می پروراندند و در خیال خام خود می توانستند نظامی به قدمت بیش از ۴۰ سال را با اعتراضات برنامه ریزی شده از پای در بیاورند.

 

حماسه ۹ دی و بستن دهان دشمن

حضور مردمی و خیره کننده طیف ها، رنگ‌ها و اقشار مختلف و سیاسیون باعث شد با برپایی حماسه ۹ دی جلوی اقدامات و حرکت‌های ساختارشکنانه‌ گرفته و اعلام شود مردم ایران اسلامی فارغ از دسته بندی‌های سیاسی، قومی و مذهبی یک ملت و در کنار هم هستند و تلاش دشمن برای فتنه و تفرقه و تجزیه و آشوب راه به جایی نخواهد برد.

 

حضور مردم در نهم دی ماه  در اعتراض به آشوب ها حماسه ساز شد  و می توان گفت راهپیمایی 9 دی ماه 1388 نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زرینی در افتخارات مردم مسلمان ایران به شمار می آید. حماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند، اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابر تمام دنیای آنها خواهند ایستاد. 

 

روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان «روز بصیرت» به یوم الله تبدیل و ماندگار شد. در این روز ماندگار و تاریخی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، حماسه ای دیگر آفریدند و دشمنان خدا و دینش را مأیوس کردند.

 

«نه» به سران فتنه و «آری» به جمهوری اسلامی

عنوان می‌شود نهم دی ماه روز خروش ملت ایران و آشکار ساختن خشم مقدس در برابر اهانت ها و حرمت شکنی های عده ای غافل یا مزدور وابسته به بیگانگان نسبت به مقدسات در روز عاشورای حسینی است. 

 

نهم دی روز «نه» گفتن ملت ایران به سران فتنه و «آری» گفتن به نظام اسلامی و بیعت مجدد مردم با آرمان های والای  امام  راحل (ره) و امام خامنه‌ای (حفظه الله)، رهبر انقلاب اسلامی است، زیرا این حضور حماسه ساز فتنه را در نطفه خفه کرد  و بار دیگر به نظام جمهوری اسلامی مشروعیت سیاسی بخشید.

 

مردم ایران نشان دادند دشمنان خود و انقلاب خود را به خوبی می شناسند، هرگز فریب حیله ها و نیرنگ ها را نمی خورند و پشتیبان ولایت و همراه رهبر معظم انقلاب هستند؛ همان‌گونه که امام خمینی (ره) فرمودند «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکتتان آسیب نرسد»، پشتیبان و همراه ولایت و رهبری هستند.

 

حماسه عظیم و به تعبیری انقلاب سوم ایران در سال ۹۰ رسماً وارد تقویم و در مناسبت‌های سالانه «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» نام نهاده شد. حماسه ای که یک دهه از عمرش می گذرد، اما در تاریخ شفاهی و مکتوب این سرزمین نقش بست و حال هر سال مردم کشورمان  با برگزاری تجمعات و راهپیمایی این حماسه ماندگار را ارج می نهند.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده